Iasmina Halas, totul despre depresia prin care a trecut! Care este starea actuală a fostei neveste a lui Cristi Damiuţă: „Nu mai am gânduri de sinucidere”

 
+2 click pentru
galerie

Invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars, fosta soţie a lui Cristi Damiuţa a vorbit despre stările depresive prin care a trecut, care au condus-o la gânduri suicidale, dar şi despre cele mai mari dorinţe ale sale.

Fenomenul Mukbang a continuat la „Agenţia VIP”, iar frumoasa blondină a fost părtaşă. În timp ce mânca fel şi fel de preparate, aceasta a vorbit despre dezamăgirile prin care a trecut în ultima vreme, dar şi despre semnificaţia a două dintre cele mai importante mesaje tatuate pe corpul său: "Atâta timp cât este cineva în cer care să mă protejeze, nu e nimeni pe pământ care să mă poate dărâma" şi "Nu lăsa teama, să-ţi decidă soarta" sunt mesajele tatuate pe corp.

"Nu mai am gânduri de sinucidere, sunt foarte bine. Am trecut peste cu credinţă în Dumnezeu, cu familia mea şi cu ciocolată. Am avut mai multe proiecte. Nu am iubit, dar aş vrea să am. Vreau să mă reîndrăgostesc. Singurul lucru pe care mi-l doresc de la un bărbat este să mă iubească" a mărturisit Iasmina Halas.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest