La soare te poți uita, dar la casa Alinei Ceușan, ba! Cum arată penthouse-ul amenajat după propriile idei/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Alina Ceușan duce o viață la care mulți doar visează! Concurenta de la „Asia Express” stă în izolare, alături de partenerul de viață, într-o casă care îți taie răsuflarea. Frumoasa blondină și-a decorat cuibușorul după propriile idei, iar rezultatele sunt uimitoare!

Prin intermediul unei video conferințe pentru „Agenția VIP”, Alina Ceuşan ne-a făcut turul casei! Chiar dacă este recunoscută pentru gusturile sale excentrice în materie de vestimentaţie, modul în care şi-a amenajat locuinţa nu se aseamănă deloc cu cel în care se îmbracă.

Decoarată în stil modernist, cu accente minimaliste, casa celebrei bloggerițe este de vis! Și nici investițiile nu au fost mici deloc! Alina Ceușan a mărturisit că în ciuda sumelor de bani, destul de mari, pe care le-a dat pentru ca fiecare colțișor să fie amenajat după gustul său, faptul că în fiecare se trezește într-un mediu după bunul plac, a făcut-o să uite de conturile golite.

Și pentru că este o perfecționistă, Alina Ceușan și-a dorit ca fiecare detaliu să fie bine pus la punct! Iar pentru că este o fashionistă desăvârșită, din casa bloggeriței nu avea cum să lipsească dressing-ul uriaș! Cu zeci de perechi de pantofi care stau expuse și cu haine care mai de care mai strălucitoare și mai scumpe, celebra influenceriță nu duce lipsă de nimic!

Dar credem că cel mai bine ar fi să vă convingeți chiar voi, așa ca dați play clipului de mai jos și vedeți chiar cu ochii voștri cum arată casa de vis a Alinei Ceușan, unde stă în izolare!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest