Andreea Bălan, noi detalii despre divorţul de George Burcea! Cu cine vor rămâne fetiţele celor doi/ VIDEO

 

Divorţul Andreei Bălan este în prim-plan pe scena showbiz-ului românesc! Astfel că, prin intermediul unei intervenţii telefonice pentru „Agenţia VIP” , artista a dezvăluit în ce stadiu se află divorţul de George Burcea, cât şi cui va rămâne custodia celor două fetiţe pe care le au împreună.

Cuplul format din Andreea Bălan şi George Burcea a fost unul dintre cele mai  îndrăgite din showbiz-ul românesc, iar atunci când au început să iasă la iveală detalii cutremurătoare din relaţia celor doi, toată lumea a rămas cu gura căscată. Timpul a trecut, apele s-au mai liniştit, iar acum se pare că se pregătesc să treacă la următorul pas: divorţul. Artista a dezvăluit că nu vor merge la notar, ci la tribunal, dat fiind că le au pe Ella şi Clara.

 „Pentru că fiind doi copii la mijloc... la notar se putea dacă nu erau copii. (...) Dar tribunalele acum sunt în pauză”, a declarat Andreea Bălan la „Agenția VIP”.

În ciuda faptului că divorţul nu va putea fi concretizat in această perioadă, din cauza pandemiei de Coronavirus, Andreea Bălan a declarat că nu există cale de întoarcere între ea şi George Burcea, iar lucrurile vor rămâne la fel între ei. Mai mult de atât, odată ce a ieşit la iveală că lucrurile dintre cei doi nu stau deloc bine, toată lumea s-a întrebat la cine vor rămâne cele două micuţe: Ella şi Clara. Din punct de vedere legal, artista este îndreptăţită să se ocupe de creşterea şi educarea fiicelor sale, iar din cauza problemelor pe care George Burcea le-a avut cu drogurile, şansele acestuia de a câştiga custodia celor două fetiţe au scăzut drastic.

„Ideea este că oricum aceasta este situația și așa rămâne adică nu există cale de întoarcere și nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim să mai fim asociați. Asta este viața și mergem înainte separat. Fetele bineînțeles că rămân la mine, cu domiciliul la mine”, a mai spus artista în cadrul emisiunii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest