A dat din casă! Mirela Vaida se pregăteşte să devină mămică pentru a patra oară! „A trecut un an” / VIDEO

 

Mirela Vaida, prezentatoarea care sparge audienţele a venit la "Agenţia VIP" cu dezvăluiri inedite din sânul familiei! Mamă a trei copii, moderatoarea emisiunii „Acces Direct” a dat bomba! Se pregăteşte de al patrulea copil!

Mirela Vaida este o mamă eroină! Frumoasa prezentatoare are o familie minunată, formată dintr-un soţ care o iubeşte şi care ar face orice pentru ea, alături de care are trei copii minunaţi. Şi chiar dacă toată lumea credea că după toate pauzele pe care le-a făcut în carieră, nu va mai avea curajul să aibă un al patrulea copil, iată că lucrurile stau cu totul altfel.

„Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese. (...) Nu mai vorbiți, nu mai pociți, deoarece cu izolarea astea în casă e nenorocire. Mai stăm un pic, să ne mai revenim un pic, că nu ne mai revenim. Am vorbit. A trecut un an. Când ai 1 ți se pare greu, când ai 2 ți se mega greu, când ai 3 nici nu-i mai simți”, a mai spus frumoasa prezentatoare de televiziune în cadrul emisiunii.

Şi-a sărbătorit ziua de naştere acasă

Din cauza pandemiei de coronavirus care a instaurat panică şi isterie pe tot mapamondul, Mirela Vaida nu a avut de ales decât să îşi sărbătorească ziua de naştere, acasa, alături de cei dragi, fără nimeni altcineva. Chiar daca nu a avut nicio petrecere fastuoasă la împlinirea vârstei de 38 de ani, actriţa a mărturisit că a fost perfect, deoarece a avut aproape cele mai dragi persoane.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest