Andreea Bălan a dat cărţile pe faţă! Ce s-a întâmplat, de fapt, la petrecerea de un an a fetiţei sale, după despărţirea de George Burcea/ VIDEO

 

După ce au dat vestea că urmează să divorţeze, George Burcea şi Andreea Bălan au avut parte de o întâlnire de gradul zero! Cei doi s-au revăzut în casa naşilor Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, loc unde s-a ţinut evenimentul de rupere a turtei pentru micuţa Clara Maria, cea de-a doua fetiţă pe care o au împreună.

Imediat după eveniment, atât Aurelian Temişan, cât şi Andreea Bălan au postat imagini din cadrul evenimentului, imagini din care George Burcea lipsea cu desăvârşire, iar toată lumea s-a întrebat cu a decurs întâlnirea dintre cei doi soţi. Cântăreaţa a povestit cu lux de amănunte pentru „Agenţia VIP”, prin intermediul unei intervenţii telefonice, că a optat pentru o petrecere restrânsă, dată fiind situaţia în care se află cu tatăl fetiţelor.

 „Am decis să fac ceva foarte restrâns. Și împreună cu nașii am decis să facem la Monica și Aurelian Temișan acasă. În alte circumstanțe probabil aș fi făcut o petrecere mai mare, dar ținând cont de ceea ce s-a întâmplat între noi în ultimul timp am zis că nu mai se cade să facem o petrecere mare, să facem o petrecere restrânsă, cu 20 de oameni.”, a spus Andreea Bălan.

Mai mult de atât, vedeta a ţinut să precizeze că s-a simţit mai bine decât se aştepta, datorită oamenilor care i-au fost alături. Cât despre George Burcea, Andreea Bălan a mărturisit că nu au vorbit despre nimic care să ţină de aspectul amoros, ci singurul subiect de discuţii pe care îl vor avea de acum înainte va fi strict legat de fetiţele lor.

„În momentul în care suntem în public nu dezbatem absolut nimic altceva și de altfel și acum relațiile noastre sunt foarte simple, strict legate de fete. Nu interesează să discutăm nimic altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separați în fapt și urmează să depunem și actele”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest