Alex Velea refuză să îngroape securea războiului cu Lino Golden: „Nu iert falsitatea! Ciorba reîncălzită nu mai este bună!”

 

Alex Velea nu este dispus să îl ierte pe Lino Golden pentru ce i-a făcut! Dezamăgit din cale-afară de cel pe care toată lumea îl numea „fiul lui adoptiv”, partenerul de viață al Antoniei a dezvăluit în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, că nu poate trece peste falsitatea de care a dat dovadă trapper-ul.

Nimeni nu ar fi crezut că o relație atât de specială care a existat între Alex Velea și Lino Golden se va încheia atât de dramatic. După acuzațiile grave pe care și le-a adus unul celuilalt, fostul „băiat de aur” și creatorul lui au rupt orice legătură, experiență prin care Velea este fericit că a trecut.  

Pentru că din orice i se întâmplă în viață învață câte o lecție, Alex Velea a mărturisit în platoul emisiunii „Showbiz Report” că dezamăgirea pe care a trăit-o din cauza lui Lino Golden doar l-a făcut mai puternic. Cât despre iertare nici nu se pune vorba, spunând că niciodată nu va accepta lângă el oameni falși.

”Și ce dacă am fost dezamăgit? Mai bine. Asta mă face să fiu puternic, mai tare și să mă gândesc mai profund asupra unor lucruri. Dumnezeu să-i ierte pe cei care m-au dezamăgit. Am spus ce era de spus. Nu pot să iert falsitatea, închipuirea, mai multe. Nu sunt iertător. Nu prea dau a doua șansă. Niciodată. Nu există așa ceva. Am trecut peste acel moment de atunci. S-a încheiat totul. Putem să rămânem în condiții normale, de oameni civilizați, dar atât”, a declarat Alex Velea la Showbiz Report, de la Antena Stars.

Mai mult de atât, Alex Velea a ținut să precizeze că atitudinea și comportamentul de care Lino Golden a dat dovadă nu au fost cauzate de o criză a vârstei așa cum s-a speculat, fiind sigur că toate acțiunile fostului „băiat de aur” au fost bine gândite inainte de a le face.

”Niciodată. Ciorba reîncălzită nu mai este bună. Nu mai ești copil când îți arde de prostii. Îți asumi când ești copil, trebuie să vezi în ce ape te scalzi. Nu cred că am greșit ca și copil. Dacă am greșit îmi cer iertare. Am avut coloană vertebrală de când eram puști, chiar dacă am avut flexibilitate mare. Ai mei m-au crescut cu niște principii la care nu am renunțat, tocmai de-asta m-am certat cu multă lumea”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest