Amănunte șocante despre drama Corneliei Catanga: „Am fost aruncată sub pat. Eram vânătă din cap până în picioare!”/ VIDEO

 

Cornelia Catanga este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică lăutărească din România, dar chiar și așa, nu mulți sunt cei care știu drama prin care a trecut artista! Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, cântăreața a oferit amănunte șocante despre experiența prin care a trecut!

Cornelia Catanga a trecut prin momente cumplite la naștere! Artista de muzică lăutărească a mărturisit că atunci când s-a născut a fost aruncată sub pat de bunică și de mătușă! Motivul? Au crezut că este moartă! Iar asta pentru că s-a născut prematur la doar 7 luni și cântărea doar 850 de grame!

”Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus <<aoleu, pentru neagra asta să se nenorocească sora mea>> Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea. Bunica mea mi-a spus că în momentul în care m-au luat într-o cârpă m-au aruncat sub pat pentru că eram neagră vânătă toată și nu respiram. Și au zis pe cine să salveze, pe maică-mea sau copilul.”, a spus Cornelia Catanga, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”. 

Cornelia Catanga a continuat să își povestească drama și a dezvăluit că după mai multe minute de la naștere, bunica și mătușa vedetei au mers să vadă ce se mai întâmplă cu ea, iar în momentul în care a început să țipe, cele două și-au dat seama de eroarea care se produsese.

”Sora mamei mele a zis că ia să vedem ce e cu fata și atunci am început să țip”, a mai spus Cornelia Catanga, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest