Bianca Marina refuză să meargă la nunta fostului soț, Steliano Filip: „Nu îmi doresc să-l văd cu altă femeie”

 

Într-un interviu exclusiv acordat Showbiz Report, Bianca Marina a făcut declarații despre nunta fostului ei soț, fotbalistul Steliano Filip. Chiar dacă cei doi au rămas în relații bune pentru copilul lor, Bianca a spus că nu este pregătită să participe la evenimentul la care va fi prezentă și noua iubită a fostului ei soț. Ea a subliniat că, deși îi dorește lui Steliano fericire și o casă de piatră, nu este interesată să afle detalii despre viața lui personală.

 

„Da, am rămas în relații normale! Suntem prieteni pentru copil, atât. Nici nu vorbim prea multe. Mă bucur foarte mult pentru el, îi doresc casă de piatră, să fie sănătoși amândoi și cam atât. Eu sunt ok, sunt fericită. Nu mă interesează neapărat ce face el cu viața lui. Sper să fie și el fericit, cam atât. Nu aș merge la nunta lui. Am fost căsătoriți aproape 7 ani, nu cred că îmi doresc să-l văd pe fostul meu soț cu altă femeie”, a mărturisit vedeta.

 

Pe de altă parte, fosta soție a fotbalistului a mărturisit că este foarte fericită în aceste momente și se concentrează pe dezvoltarea sa personală și profesională. Ea a menționat că își dorește doar iubire și liniște într-o relație viitoare și că este important pentru ea ca viitorul partener să o accepte pe fiica ei, Anais.

 

„Sunt foarte fericită! Sunt singură, mă dezvolt pe plan personal. Am început niște cursuri și chiar sunt foarte bine și eu. Și pe plan personal sunt foarte bine. Am avut nevoie de o perioadă să mă regăsesc, să mă cunosc și chiar îmi doresc să fiu singură”, a spus fosta soție a fotbalistului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest