Care a fost, de fapt, situația financiară a lui Alex Velea în copilărie: „Ieșeam la colțul străzii de mic”

 

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar ca să ajungă în topuri a fost nevoit să facă foarte multe sacrificii, unele cunoscute, unele mai puțin știute de cei care îl urmăresc. Artistul a vorbit în detaliu despre situația financiară pe care a avut-o în copilărie, cât și despre cum arătatu sărbătorile pascale atunci când era mic.

Invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Alex Velea a vorbit deschis despre situația financiară pe care a avut-o în copilărie. Dacă acum își poate cumpăra orice îsi dorește, atunci când era mic lucrurile stăteau cu totul și cu totul altfel. Chiar și așa, artistul a dezvăluit că nu își dorește să aducă în prim plan lipsurile materiale care au existat atunci când era mic, subliniind faptul că întotdeauna părinții lui au muncit pentru a-l hrăni și pentru a-l putea crește armonios.

”Erau mișto. Plecam de acasă. Ziceam că mă duc să iau lumină și stăteam cu băieții. Nu-mi fuge mintea la mâncare. Amintirile nu prea țin cont de mâncăruri, deși mama mea gătește foarte mult, poate mai mult decât trebuie. Amintiri... când mergeam la biserică și stăteam ore întregi. Nu primeam haine noi, haine bune de Paște, nu aveam de-astea. Nu vreau să-i fac pe ai mei săraci. Am avut o viață normală, ca toți românii.”, a declarat Alex Velea la Showbiz Report, de la Antena Stars.

Alex Velea a recunoscut că au existat și momente mai grele în viața de familie, dar cu toate astea, impregnate în mintea lui au rămas amintirile în care se distra cu copiii din cartier și momentele de rebeliune din adolescență.

”Ca în toate familiile, am avut și momente grele. Nu vreau să mă plâng sau să fac din lucrul ăsta un clișeu, că am văzut că este la modă acum, să spunem toți că am fost săraci, cât am muncit în viața asta, că am învins sistemul. Am avut o viață normală, Dumnezeu m-a iubit, nu ne-au dat banii afară din casă, dar ne-am descurcat. Sau ai mei cel puțin au avut grijă ca eu să nu știu treaba asta. Nu aveam bogătași în jurul meu. Ieșeam la colțul străzii de mic, rupeam semințele. Aveam dexteritate. Am fost un copil foarte rebel de când eram mic”, a mai spus partenerul de viață al Antoniei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest