Câștigătorul „Chefi la Cuțite” noi detalii despre momentele de groază prin care a trecut, după ce a fost transportat, de urgență, la spital! VIDEO

 

Invitat în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, câștigătorul „Chefi la Cuțite” a oferit noi detalii despre momentele de groază prin care a trecut, după ce a luat marele premiu al competiției culinare. Ionuț Belei a fost la un pas de leșin, în aeroport și a fost transportat, de urgență, la spital.

Ionuț Belei a ajuns de urgență la spital, după ce a fost transportat cu salvarea de pe aeroportul Otopeni. Potrivit spuselor sale, atunci când a ajuns în aeroport, ca să plece acasă, i s-a făcut rău și a rămas fără aer. Moment în care a început să se panicheze, iar cei din jurul lui au sunat la numărul de urgență, pentru a fi transportat la spital.

Câștigătorul „Chefi la Cuțite”, noi detalii despre starea sa de sănătate

Ionuț Belei a povestit că a acuzat dureri puternice în piept, astfel că medicii s-au temut să nu fie vorba de o afecțiune cardiacă. Cadrele medicale de la Spitalul Elias din Capitală i-au făcut numeroase teste și analize pentru a depista cauza durerii și au descoperit că Ionuț suferise un junghi cardiac.

„Nu m-am simțit foarte bine și am zis primele 10 minute <<OK, las departe totul, poate nu am dormit>>. Am mai așteptat puțin și am văzut că nu am destul aer, nu pot să respir corect și în următoarele 10 minute mi s-a făcut rău rău. Simțeam ca un junghi în inimă. M-am gândit că este posibil să leșin pentru că nu mă simțeam prea bine. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat în avion, în timpul zborului, că altfel cred că ar fi fost mult mai rău.”, a spus Ionuț Belei la Showbiz Report, de la Antena Stars.

Junghiul cardiac a fost cauzat de stresul și lipsa odihnei pe care le-a experimentat în timpul competiției culinare „Chefi la Cuțite” pe care a și câștigat-o. Actualmente, Ionuț Belei este supus unui tratament medicamentos, iar dieta pe care trebuie să o respecte este una strictă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest