Ce a făcut-o pe Denisa Despa să ia calea bisericii. Totul despre decizia neașteptată: “Există doar oameni care se folosesc de tine”/ VIDEO

 

Denisa Despa face ce face și ia pe toată lumea prin surprindere! După ce a fost implicata într-un scandal de proporții cu nepoata lui Adi de la Vâlcea, iată că dansatoarea maneliștilor a luat calea bisericii și a decis să se schimbe radical! Invitată în cadrul emisiunii “Showbiz Report”, bomba sexy a oferit detalii exclusive despre decizia neașteptată.

Denisa Despa a mărturisit că in ultima vreme s-a confruntat cu foarte multe probleme care i-au adus mari supărări în viață. Astfel că din dorința de a avea parte de pace sufletească, dansatoarea s-a apropiat de Divinitate și și-a găsit un duhovnic în fața căruia să își poată deschide sufletul pentru a-și mărturisi păcatele.

„În ultimul timp al vieții mele am avut din nefericire niște incidente neplăcute pe care nu le voiam și de atunci am conștientizat faptul că nu mă mai regăsesc eu ca și om, nu erau de mine acele lucruri și intram în niște discuții fără ca eu să fiu implicată în mod direct. Ceea ce mi-a dat de gândit foarte mult, ulterior, spre rușinea mea, eu nu am știut că trebuie să ai un duhovnic al tău personal la care doar la el trebuie să te spovedești. Eu nu, chiar dacă sunt foarte credincioasă știam că pot să mă opresc la fiecare biserică sau la orice biserică și să mă spovedesc oricărui preot. Am aflat și eu acest lucru. Am mers și mi-am găsit și eu un duhovnic al meu. In fiecare miercuri merg acolo”, a povestit Denisa Despa pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, Denisa Despa a mai spus că în ultima perioadă s-a maturizat extrem de mult și că a încercat să dea la o partea toate elementele negative care existau în viața ei și care îi făceau rău.

Bomba sexy a mai dezvăluit că a conștientizat că multe persoane pe care le considera apropiate, i-au fost alături doar din interes, lucru care a dezamăgit-o profund.

„Am simțit nevoia să fiu mai aproape de Dumnezeu, să mă spovedesc, să-mi ierte păcatele cu toate că eu le preiau și încă fac păcate că doar nu am renunțat la țigări, m-am dus și nu mai păcătuiesc, ba da, păcătuiesc, doar că mă ajută foarte mult pentru psihicul meu. Mi-am cerut scuze public față de toată lumea căreia i-am greșit vreodată, am iertat la rândul meu pe absolut totată lumea care mi-a greșit. M-am maturizat foarte mult. Am încercat să dau la o parte tot ce era negativ sau am considerat negativ în viața mea. Prea multă prietenie strică. Am ajuns la concluzia că nu există să ai prieteni, există doar oameni în viața ta care se folosesc de tine și tu la rândul tău de persoana respectivă, sunt realistă. Am văzut în timp lucrurile acestea, lucruri pe care înainte nu voiam să le observ.”, a mai adăugat Denisa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest