Ce a spus Loredana Chivu despre conflictul cu Simona Trașcă. De la ce a pornit totul: „S-au adunat multe lucruri”/ VIDEO

 

Nu mai există cale de împăcare între Loredana Chivu și Simona Trașcă! Sau cel puțin asta a spus fosta asistentă TV, în platoul emisiunii „Showbiz Report”, unde a fost invitată alături de buna sa prietenă, Ana-Maria mocanu!

Loredana Chivu și Simona Trașcă au fost prietene ani buni, însă acum nu mai vor să audă una de cealaltă. Deși erau de nedespărțit și mergeau în aproape toate vacanțele și la toate petrecerile, împreună, odată ce s-au întors din escapada de lux din Dubai, cele două au încetat să se urmărească pe conturile de socializare și și-au aruncat cuvinte grele, semn că apele s-au tulburat și mai mult între ele.

De la ce a pornit totul

Potrivit spuselor Loredanei Chivu, relația de prietenia pe care o avea cu Simona Trașcă a început “să scârțâie” cu mult înainte să meargă împreună, în vacanța din Dubai. Fosta asistentă TV susține că nu s-au certat niciodată, doar că brusc, ceva a început să nu mai funcționeze între ele.

”Lucrurile nu au mai mers între noi în ultima perioadă, nu în Dubai. Nu ne-am certat, am luat o pauză. Pur și simplu s-au adunat multe lucruri și ne-am dat seama că una cu alta nu funcționăm. Am simțit că ceva s-a rupt între noi și nu știu de ce. Am luat decizia să nu mai vorbim. Din partea mea nu (nr. nu mai există șanse de împăcare), pentru că o dată ce simt că un om s-a îndepărtat de mine, nu mai pot să vorbesc și să fiu ca înainte”, a spus Loredana Chivu la ”Showbiz Report”.

Pe de cealaltă parte și Simona Trașcă a confirmat că nu mai există cale de împăcare între ea și Loredana Chivu: „În momentul de față, fiecare este pe drumul ei și atât. Nu pot să zic că totul e bine, da nici nu este rău. Adică, pentru mine este subiect închis, nu mai există deloc​”, a menționat și Simona Trașcă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest