Ce a spus Oana Roman, după ce Oana Zăvoranu a insinuat că „ar visa” la Pepe, în secret: „Este mai mult de atât”/ VIDEO

 

Oana Roman i-a dat replica Oanei Zăvoranu, într-o manieră subtilă, după ce actrița a insinuat că fiica lui Petre Roman „ar visa”, în secret, la Pepe. Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, vedeta a explicat natura relației pe care o are, de fapt, cu artistul!

Oana Zăvoranu a lansat, recent, un atac în mediul online la adresa Oanei Roman și le-a dat de înțeles tuturor că motivul aprecierii subite pe care o poartă pentru Pepe se datorează unui interes de natură amoroasă pe care îl are de ceva timp pentru acesta.

„Și de ăsta e tare mândră... E... ea ar vrea ca și el să fie mândru de ea și așa ca „iubit” că de mult timp visează în secret la el... la el și el... NIMIC, BĂI NENE. (...) „Dar tu... continuă să visezi... că visul moare ultimul”, i-a transmis Oana Zăvoranu Oanei Roman, pe Instagram.

Oana Roman i-a dat replica Oanei Zăvoranu, însă fără a-i menționa nicio clipă numele. Pe canapeaua din platoul emisiunii „Showbiz Report”, soția lui Marius Elisei a mărturisit că Pepe îi este ca un frate extrem de apropiat, care i-a fost alături de fiecare dată atunci când i-a fost greu, cât și invers.  

„El pentru mine, ca să mai lămurim alte aberații care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decâ mine. Nu am avut o relație apropiată. Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea. Sunt oameni care au încercat să abereze și să insinueze că eu aș vrea să am o relație cu el, niște lucruri atât de strogătoare la cer. A fost lângă mine în cele mai grele momente din viața mea. Eu în cele mai grele din viața lui am fost lângă el și l-am susținut fără să-mi ceară.”, a spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest