Clipe de coșmar pentru Raluca Podea: "A fost mai rău decât COVID-ul"

 

Raluca Podea a ajuns la spital de urgență: ce s-a întâmplat și cum a trecut peste momentele grele

Raluca Podea, cunoscuta vedetă de televiziune, a ajuns de urgență la spital după ce a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza gripei tip B. Fiul ei a sunat la 112 pentru a cere ajutorul medicilor, iar vedeta a fost ținută pe oxigen și supravegheată îndeaproape de personalul medical.

Potrivit declarațiilor sale făcute în exclusivitate pentru Antena Stars, Raluca Podea a mărturisit că a avut simptome puternice, inclusiv durere în gât și dureri de cap, iar după trei zile de tratament a rămas fără aer. Acest lucru a dus la momente de panică, iar fiul ei a fost cel care a sunat la ambulanță și a alertat medicii.

La spital, Raluca Podea a fost diagnosticată cu un bronhospasm, iar vedeta a descris aceste momente ca fiind unele dintre cele mai groaznice din viața ei. Ea susține că simțea că nu mai poate respira și că se sufoca, iar fiul ei a fost alături de ea, oferindu-i suport și ajutor în momentele de panică.

„Am procurat-o din februarie, am fost pozitivă pe gripă tip B, a fost ceva horror, a fost mai rău decât COVID-ul, dacă mă întrebi pe mine. A început cu durere în gât, m-a durut în gât 2 zile, m-a durut capul foarte tare, am stat în pat, după care a treia zi am luat ceva de gât, am sunat medicul, mi-a zis să iau antitermice, am luat și a treia zi nu am mai putut să respir, m-am sufocat pur și simplu, copilul meu era în baie, am vrut să mă ridic de pe canapea și nu am mai putut să respir”, a mărturisit Raluca Podea, pentru Antena Stars

După ce a fost tratată și monitorizată atent la spital, Raluca Podea a fost lăsată să plece acasă. Ea a mărturisit că această experiență a fost mai rea decât cea a COVID-ului și că își dorește ca toată lumea să fie foarte atentă la sănătatea lor și să ia în serios orice simptom care apare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest