Cu ce boală se confruntă Leonard Miron, după ce a suferit de cancer. S-a mutat împreună cu iubitul: „El mă calmează”

 

Leonard Miron a trecut prin momente dificile, după ce a aflat că are cancer. Durerea a fost însă de nesuportat, în momentul în care, a recunoscut că are o altă orientare sexuală, fiind marginalizat de toți oamenii apropiați. În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Leonard Miron a mărturisit că se confruntă cu o altă boală cruntă, însă de data aceasta, alături îi este partenerul de viață.

După ce a fost diagnosticat cu cancer, viața lui Leonard Miron s-a schimbat radical! Fostul prezentator s-a afundat într-o depresie cruntă, care l-a transformat total. Iar momentul în care a clacat a fost atunci când a recunoscut că este gay, iar toți oamenii la care ținea s-au îndepărtat de el.

Cu ce boală se confruntă Leonard Miron, după ce a suferit de cancer

Ulterior, Leonard Miron a reușit să învingă cancerul, iar tot în aceeași perioadă l-a cunoscut pe actualul lui partener de viață cu care s-a și mutat. Fostul prezentator TV a admis că deși a scăpat de boala necruțătoare, momentele depresive cu care s-a confruntat atunci încă se întorc în viața lui, dar acum totul stă diferit, grație iubitului care are mare grijă de el.

„Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai als când o ai. Eu am trecut prin momente în care nu îmi dădeam seama că sunt deprimat. Am apelat la ajutor specializat. A trebuit să am pe cineva care să mă tragă de mânecă să îmi spună că unele lucruri pe car ele fac, sau nu le mai fac, nu sunt ok. Depresia este un lucru extrem de serios și fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la acest lucru. A fost un moment greu când am aflat că sunt bolnav. (...) 

Ne completăm foarte mult unul pe celălalt. El este cel care mă calmează. Nu mă mai supăr acum, pentru că sunt de părere că nu trebuie să fiu judecat de cei care nu își respectă femeile și care divorțează de 3-4 ori. Nu mă pune pe mine la colț pentru alegerile mele personale, câte vreme viața ta e făcută praf”, a declarat Leonard Miron, la „Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest