Leonard Miron, momente cumplite! A fost diagnosticat cu o boală necruţătoare „Nu mai pot pierde timp” VIDEO

 

Leonard Miron a oferit detalii uluitoare despre boala necruţăţoare cu care a fost diagnosticat în vara anului trecut. Invitat în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune a vorbit despre cea mai grea perioadă din viaţa lui.

Leonard Miron a devenit "prieten" cu depresia, atunci când a aflat că suferă de cancer pancreatic. Pentru a scăpa de ea, au urmat lungi drumuri la psiholog. Acesta a depistat boala la timp, înainte de a fi prea târziu. Se pare că metoda pe care a aplicat-o pentru a se vindeca se numeşte "Cyberknife", care a avut loc în UK.

Experienţa prin care a trecut, l-a schimbat la 180 de grade, iar Leonard Miron este un al om. A conştientizat că în viaţă, cele mai importante lucruri sunt sănătatea şi familia. Acesta, în platoul emisiunii "Agenţia VIP" a mărturisit că ar dori să se întoarcă şi în televiziune.

"Am reuşit să trec peste acea perioadă de şoc. Medicii au descoperit tumoarea foarte devreme şi am putut fi salvat. Chiar mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încă nici cel de Sus nu mă vrea, nici cel de Jos. Vorbeam cu Iuliana (n.r. - Marciuc), la petrecerea de ziua mea am avut invitaţi cărora, cu gândul, cu vorba, cu fapta, le-am făcut rău cândva. Când am primit acest diagnostic, atunci m-am gândit dar de ce să fiu rău, să fac rău, să invidez. M-am schimbat din această privinţă. Nu este rolul meu să judec pe nimeni. Sunt foarte fericit cu oameni cu fericiţi. Nu vreau să mă mai complic cu lucrurile altora. Am atâtea lucruri de făcut cu viaţa mea, încât nu mai pot pierde timp cu vieţile altora", a spus Leonard Miron, la "Agenţia VIP".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest