Cum arată casa lui Randi. Imagini exclusive cu locuința de lux a artistului/ VIDEO

 

Randi a deschis ușile casei sale echipei Antena Stars, oferind un tur al locuinței lui pentru telespectatorii care se uită la emisiunea “Showbiz Report”. Artistul a prezentat fiecare colțișor al locului unde se refugiază pentru a se relaxa.

Deși este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, când vine vorba de viața sa personală, Randi este extrem de discret și știe cum să își protejeze intimitatea. De data aceasta, însă, cu inima deschisă, artistul a vorbit despre viața sa privată și despre cum ar trebui să arate femeia care l-ar putea cuceri.

Cât despre casa în care locuiește, vila măsoară 250 de metri pătrați și are trei camere. Cu două dressing-uri, unul de pantofi, iar celălalt de haine, artistul se bucură de o gamă variată de articole vestimentare cu care își creează singur outfit-urile cu care iese din casă.

Randi a recunoscut că preferă să își achiziționeze haine care să arate bine la prețuri reduse online, nefiind tocmai un fan al magazinelor din mall-uri. Totodată, artistul a mărturisit că nu este adeptul extravaganțelor, astfel că deține foarte multe articole vestimentare care valorează sub 20 de dolari.

„Aproximativ 30% din ce este aici ori nu-mi vine, ori sunt prea mari, ori mă strâng. Am luat multe încălțări de pe Internet, multe degeaba. Nu sunt genul să dau mult pe haine. Uite, ăstia (n.r). nu costă mai mult de 20 de dolari. Am amintiri din Asia, pantaloni, tot felul de chestii. Nu am multe sacouri, nu prea le îmbrac oricum. E mult spus că am bijuterii că și astea sunt niște ciurucuri ieftine și le am împrăștiate.”, a spus Randi la Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest