Dani Prințul Banatului, detalii reîmpăcarea cu soția sa, după ce au divorțat în urmă cu trei ani: „Procesul de readaptare a fost greu”/ VIDEO

 

Dani Prințul Banatului a fost invitat în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, unde a venit însoțit de fosta lui soție de care a divorțat în urmă cu trei ani, dar cu care încă formează un cuplu, în urma împăcării neașteptate și cu micuțul lor. Artistul a vorbit deschis despre cum s-au desfășurat lucrurile în familia lui, după ce a semnat actele de divorț la notar.

Dani Prințul Banatului a avut parte de o poveste de dragoste cu năbădăi. Și spunem asta pentru că mariajul lui cu Adelina a fost presărat cu multe despărțiri care au condus până și la un divorț. Divorț în privința căruia s-au răzgândit ulterior, astfel că în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu în fața legii, cei doi tot întemeiază o familie minunată de care ambii sunt tare mândri.

Pentru prima dată împreună într-un platou de televiziune, Dani Prințul Banatului și Adelina au mărturisit că se înțeleg mai bine ca niciodată, în ciuda despărțirii care a existat în relația lor.

„E minunat ca și bărbat să am o soție frumoasă și un băiat frumos și deștept cum este Ayan. Cred că e cel mai frumos lucru. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine cu familia mea”, a spus Dani Prințul Banatului, la Antena Stars.

Totodată, Adelina a recunoscut că procesul de readaptare la viața de familie, după divorț, a fost destul de complicat, însă a meritat cu desăvârșire, dat fiind că acum este mai fericită și mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul său de viață.

„Procesul de readaptare a fost mult mai greu, ținând cont că aveam anumite răni din trecut și a trebuit să le vindecăm, să le acceptăm și să le iertăm. A fost o perioadă în care ne înțelegeam bine, apoi venea câte un blocaj care ne separa și atunci a fost de durată mai mare împăcarea noastră. (...). Iubirea era aceeași, doar că încăpățânarea noastră sau orgoliul ne făcea să ne separăm iar, până când am înțeles că atracția pe care o simțim unul față de celălalt este foarte mare și merită să ne mai dăm o șansă”, a explicat Adelina, fosta soție a artistului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest