De ce Adi Cristescu nu și-a găsit sufletul pereche până acum: “Sunt singur deja de doi ani de zile”/ VIDEO

 

Invitat în cadrul emisiunii “Showbiz Report”, Adi Cristescu a dezvăluit care sunt motivele pentru care nu și-a găsit sufletul pereche. Artistul se numără pe lista burlacilor de mai bine de doi ani!

Deși este un artist îndrăgit, Adi Cristescu nu și-a găsit încă aleasa inimii. Artistul a dezvăluit că deși pare un “bad-boy”, de fapt, el este un bărbat foarte cuminte, care este obișnuit să aibă relații serioase și de lungă durată, dar îi este mai greu să găsească o femeie care să își dorească aceleași lucruri ca el.

“Sunt singur deja de doi ani de zile. Eu fiind cuminte dintotdeauna, iar imaginea mea de artist este mai de bad-boy, dar eu la bază sunt un bărbat foarte cuminte. Eu am avut relații de câte patru ani. în general eu ma simt bine într-o relație. Nu sunt omul aventurilor. Probabil de asta nu am vrut să intru într-o altă relație, până când nu simt că este ceva foarte serios. Nu sunt un premiu pentru nimeni.”, a spus Adi Cristescu, în cadrul emisiunii “Showbiz Report” de la Antena Stars.

Ce caută Adi Cristescu de la o femeie

Adi Cristescu a făcut portretul robot al femeii ideale și a mărturisit că cea care i-ar putea cuceri inima trebuie să fie frumoasă și să fie o persoană bună.

“Cred că o relație este când îți dă sentimentul de acasă. Trebuie să îmi placă trupul, mintea și sufletul partenerei”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest