De ce Tzancă Uraganu și-a vizitat soția în toiul nopții, deși sunt despărțiți. Mădălina Miu, detalii inedite: “S-au întâmplat multe în seara aia”/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii “Showbiz Report”, Mădălina Miu a dezvăluit că încă soțul ei, Tzancă Uraganu, a vizitat-o în toiul nopții, deși manelistul a plecat de acasă pentru a întemeia o familie cu amanta sa. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Acțiunile lui Tzancă Uraganu au luat prin surprindere pe toată lumea! Manelistul a părăsit căminul conjugal pentru Lambada, femeia care i-a dăruit un copil, însă pe care a lăsat-o baltă pentru o dansatoarea lui, Alina Marymar.

Chiar și așa, se pare că manelistul tot după dragostea soției sale tânjește, iar drept dovadă stă ultima vizită pe care i-a făcut-o Mădălinei Miu în miez de noapte. Bruneta a dezvăluit că fostul partener de viața încă se gândește la ea, motiv pentru care a stat trei ore în fața casei sale până când aceasta i-a răspuns.

Totodată, potrivit spuselor Mădălinei, Florin Salam, bunul lor prieten comun, i-a mărturisit că Tzancă Uraganu nu a încetat să se gândească la ea, făcând-o să creadă că tatăl copiilor ei joacă un rol în fața Alinei Marymar, fără să aibă sentimente reale pentru aceasta.

”A venit în fața casei, am discutat afara, nu am urcat în mașină, nu sunt amantă, sunt soție. Am discutat despre situația dintre noi. S-au întâmplat multe în seara aia, ar fi foarte multe lucruri de discutat și de lămurit”, a povestit Mădălina Miu.

Nu vrea sa se împace cu Tzancă Uraganu

Pentru că a făcut-o să sufere enorm, Mădălina Miu a mărturisit că nu mai există cale de împăcare între ea și Tzancă, astfel că toate eforturile lui de a se reconcilia cu încă soția lui, sunt în zadar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest