Destinul tragic al fiului nerecunoscut al lui Ioniță de la Clejani! Dezvăluirile incredibile făcute de Ramona, fiica nelegitimă a lăutarului!

 

Bombă în showbiz! Pe lângă Ramona, fiica nelegitiă a lui Ioniță de la Clejani, se pare că artistul ar mai fi avut un fiu. Un fiu cu un destin tragic și care s-a stins din viața la vârsta de doar opt ani.

Invitată în platoul emisiunii “Showbiz Report”, Ramona Manole a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre fratele său vitreg. Potrivit spuselor sale, tatăl său ar mai fi avut un fiu pe care nu l-a recunoscut niciodată.

Din nefericire, tânărul nu mai trăiește, pierzându-și viața înecat intr-o fântână, în urmă cu aproximativ două decenii, la vârsta de 8 ani. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a ținut sa precizeze că este pregătită să facă toate investigațiile necesare pentru a demonstra veridicitatea spuselor sale și pentru a nu permite nimănui din familia Clejanilor să îi spună că minte.

”Este un adevăr, n-are de ce să fie un șoc. Așa este, așa am auzit, și dacă va fi nevoie voi descoperi. Fiind acolo din localitate cu toții, vă dați seama că secretele nu ai cum să le știi. Este un adevăr pur, adică nu este zvon. Există și probe în acest sens, există acea doamnă. Cu ani în urmă am fost la mormântul acestui copil, lucru care pe mine mă doare. Mama băiatului trăiește. Ascunsă am fost și eu timp de 30 de ani”, a spus Ramona Manole în exclusivitate, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest