Doru Todoruț, executat silit de fosta soție: „Nu mai am venituri. Trebuie să și trăiesc”/ VIDEO

 

Problemele se țin lanț de Doru Todoruț! Pentru că evenimentele și spectacolele la care trebuia să cânte au fost anulate din cauza restricțiilor și măsurilor de siguranță luate în contextul pandemiei de coronavirus, situația financiară a artistului nu este deloc una bună. Iar exact în momentele astea, cântărețul a fost executat silit de fosta soție!

Invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Doru Todoruț a recunoscut că nu trece deloc prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Artistul se confruntă cu mari greutăți financiare, însă speră că lucrurile vor intra pe un făgaș normal cât mai curând.

Doru Todoruț a vorbit și despre faptul că fosta soție l-a executat silit pentru că nu a plătit pensia alimentară pentru copiii săi, dar și-a pus speranțele in acțiunea pe care a înaintat-o la tribunal în care dovedește că nu a mai avut venituri care să îi permită să le trimită bani.

„Este decizia ei, nu îmi place să vorbesc despre rufe care trebuie să rămână în familie. În paralel cu acea execuție care s-a realizat mă aștept și la următoarea în 6 luni, dar vedem, suntem optimiști. Eu am înaintat o acțiune pentru această pensie alimentară pentru că nu mai am veniturile să mă ajute. Trebuie să și trăiesc. Eu cu acea sumă trebuie să am posibilitatea să le ofer ceva copiilor.”, a spus Doru Tudoruț.

Cât despre cum le-a explicat fiicelor sale că el și mama lor nu mai sunt împreună, Doru Todoruț a recunoscut că a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le facă. Artistul a mărturisit că nu le-a ascuns nimic copiilor săi și chiar dacă cele două fetițe încă sunt mici, au înțeles motivele despărțirii de mama lor.

„Dacă am simțit vreodată că ele au nevoie de un răspuns, atunci am inițiat eu discuția și le-am spus că dacă vor să știe ceva, să mă întrebe. Le-am spus că este o perioadă grea din cauza pandemiei, mai bine spus nu mai sunt aceleași venituri, sunt probleme financiare și atât. Ele au înțeles foarte simplu, sunt fete istețe. (nr.r despre despărțirea părinților au pus întrebări?) Au pus când erau ceva mai mici și le-am explicat că noi ne-am tot împăcat până când a trebui să îmi iau valiza și să plec, pentru că nu mai era loc de împăcare. Probabil când vor mai crește vor întreba mai mănunțit.”, a mai spus cântărețul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest