Flavia Mihășan, mamă pentru a treia oară? „Este perfect pentru că vor crește împreună”/ VIDEO

 

Flavia Mihășan trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Fosta asistentă TV a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară și chiar dacă va avea încă un băiețel, blondina a mărturisit că nu o deranjează deloc, chiar dacă în trecut credea că va fi mamă de fată. Cât despre un al treilea copil, Flavia a mărturisit dacă este în plan sau nu!

Flavia Mihășan este însărcinată pentru a doua oară și se bucură din plin de această perioadă din viața ei. Prin transmisiune directă prin Skype pentru „Showbiz Report”, fosta asistentă TV a dezvăluit că atât ea, cât și soțul ei, și-au dorit să devină părinții a doi copii, astfel că vestea că este însărcinată din nou a fost un mare prilej de bucurie pentru ea și partenerul de viață.

”Noi ne-am propus să facem doi copii. Faptul că și al doilea copil este băiețel este superb, noi asta ne-am dorit. Nu puteam să validez că na, dacă era fetiță era aiurea, știi? Dar așa, când am aflat că este tot băiețel, am zis ”yes”! Este perfect, pentru că vor crește împreună amândoi, vor avea aceleași pasiuni sau interese”, a declarat Flavia Mihășan la ”Showbiz Report”.

Cât despre un al treilea copil, Flavia Mihășan a mărturisit că nu se știe niciodată ce îi va rezerva viața, însă în urmă cu câtiva ani și-ar fi dorit să fie mămică de fetiță, dar iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru ea.

”Nu vreau să abuzeze nimeni de parfumuri, farduri, genți. Nu mă pricep la făcut codițe! Uitați-vă la mine, vi se pare că mă pricep la păr? Întotdeauna m-am văzut mămică de fetiță, pentru că am făcut balet, pentru că așa mă văd oamenii care nu mă cunosc, mai sensibilă, dar nu sunt așa sensibilă. Dar uite că sunt mămică de băieți și eu zic că sunt o mămică cool, destul de relaxată față de ceea ce văd în parc”, a mai spus fosta asistentă TV


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest