Răspunsul acid al Flaviei Mihășan, la criticile primite de când și-a anunțat cea de-a doua sarcină: „Nu cer sfaturi, nu vreau să primesc!”

 

Flavia Mihășan a ieșit la atac, după ce a fost dur criticată de anumite internaute, de când și-a anunțat cea de-a doua sarcină! Fosta asistentă TV le-a dat un răspuns acid, tuturor femeilor care i-au oferit „sfaturi” despre cum să își crească fiul.

Flavia Mihășan a răbufnit, după ce a fost pusă la zid pentru cea de-a doua sarcină. Pe contul ei de socializare, fosta asistentă TV a făcut publice câteva dintre mesajele pe care le primește în privat din partea anumitor femei!

”Remarci și întrebări spectaculos de idioare pe care le primes în perioada asta: 1. ”Îl faci și pe al treilea?” Pe bune?! Încă sunt însărcinată cu al doilea! 2. ”Wow, ce burtă mică ai...” Așa și?! Nu toate corpurile sunt la fel. Și atâta timp cât eu nu întreb cum era burta ta, nu-mi spune. 3. ”Arăți obosită... nu te odihnești?” Da, așa e, sunt obosită și pentru perioada asta chiar arăt bine. 4. ”Ce păcat, speram să faci o fetiță așa ca tine... aia e, să fie sănătos.” Femeie care spui asta: - Nu ne cunoaștem, părerea ta efectiv nu mă interesează”, a fost mesajul postat de blondină.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Flavia Mihășan a mărturisit că a vrut să publice mesajele pline de cuvinte răutăcioase pentru a le afla dacă mai există și alte femei care se confruntă cu critici de genul, dar și ca să le dea o lecție celor care se ocupă cu „sfaturi” în mediul online, în loc să își educe copiii așa cum știu mai bine.

„Am făcut asta cu scopul de a trezi un pic și de a face femeile să se susțină una pe alta, să fie mai îngăduitoare și mai înțelegătoare. Am primit multe mesaje de la multe mame care au spus că și ele au primit aceleași tipuri de întrebări. Multe dintre ele nici nu își dau seama că nu sună bine. Dar și tu ca femeie însărcinată ai foarte multe schimbări hormonale.

Fiecare își crește copiii cum simte, nu înseamnă că e greșit sau bine. Am primit multe sfaturi de la mame despre cum să îmi cresc copiii. Atâta timp cât eu nu cer un sfat, nu mă aștept să primesc vreunul.”, a spus Flavia Mihășan pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest