Flavia Mihășan, dezvăluiri exclusive despre cea de-a doua sarcină! Ce nume a ales pentru bebeluș: „E un trend cu astea străine”

 

Flavia Mihășan trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale! Fosta asistentă TV va deveni mămică pentru a doua oară, în patru luni, iar în exclusivitate pentru Antena Stars a mărturisit cum se simte, dar și la ce nume s-a gândit pentru bebelușul pe care îl poartă în pântece!

Flavia Mihășan se poate considera o femeie împlinită! Dansatoare se bucură de o familie minunată, de un partener de viață care ar face orice pentru ea, iar împreună sunt părinții unui băiețel minunat și al unui bebeluș pe care îl vor strânge în brațe în doar câteva luni.

Flavia Mihășan a dezvăluit pentru Antena Stars că se simte extraordinar și până acum a avut o sarcină ușoară, așa cum a fost și prima. Cât despre cum a descoperit că este însărcinată pentru a doua oară, dansatoarea a mărturisit că: „Nu, lucrurile sunt aproape asemănătoare, în afară de faptul că la început, în primele două luni, mi-a fost un pic rău, ceea ce în sarcina cu Carol nu s-a întâmplat deloc. Adică, nu am avut absolut nimic în sarcina cu Carol, nici măcar nu mă deranja niciun fel de miros, absolut deloc. La a doua sarcină asta a fost o diferenţă, dar singura. Cel puţin până acum, absolut nimic nou.”, a spus Flavia Mihășan

Flavia a mai ținut să precizeze că s-a îngrășat cu doar 5 kilograme și crede că va fi ca în cazul sarcinii anterioare unde a luat, în total, doar 10 kilograme: “Câteodată şi uit că sunt însărcinată. Îl iau pe Carol în braţe destul de des şi la un moment dat o să trebuiască să mă opresc pentru că de abia acum a început să crească burtica. Am avut câteva zile în care am avut insomnii, dar este ceva normal.”, a mai spus vedeta.

Ce nume a ales pentru bebeluș

Deși nu a vrut să îl dezvăluie incă, Flavia Mihășan a oferit un indiciu și a spus că va fi un nume totalmente românesc: “Da, ne-am gândit, îl avem deja, dar exact cum am făcut şi cu Carol, o să îl facem public după ce se naşte. Am tot încercat să vedem cam ce i s-ar potrivi. Nouă ne place ideea asta de nume cumva româneşti. Bine, deşi Carol este nemţesc, dar nu aş fi vrut ceva foarte diferit, cum e acum un trend cu nume străine. Îmi place totuşi să fie autentic şi al doilea nume e chiar românesc.”, a mai spus Flavia Mihășan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest