Cum i-a dat vestea Flavia Mihășan soțului ei, că este însărcinată a doua oară: „A fost ca în dimineața de Crăciun”

 

Flavia Mihășan trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Fosta asistentă TV de la „Neața cu Răzvan și Dani” a anunțat, recent, că va deveni mămică pentur a doua oară, la un aproximativ un an după ce a dat naștere unui băiețel minunat. Cât despre cum și-a anunțat soțul că vor mai avea un copil, a povestit chiar ea.

Flavia Mihășan deja se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină și se bucură din plin de faptul că va mai avea un copil. Vestea că va deveni, din nou, mămică a venit la un an și cinci luni de când l-a adus pe lume pe micuțul Carol. Deocamdată nu știe sexul bebelușului din burtică, însă are o singură dorință: să fie sănătos.

Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe logodnicul ei că este însărcinată

Fosta asistentă TV a mărturisit că semnele unei noi sarcini au apărut în timp ce se afla în vacanță la munte, alături de partenerul de viață și de copilul lor. Ce a pus-o pe gânduri a fost pofta de mâncare pe care o avea încă de la primele ore ale dimineții, astfel că atunci când s-au întors în București, și-a făcut testul, în timp ce Marius încă dormea.

Flavia Mihășan a mărturisit că atunci când logodnicul ei s-a trezit, i-a arătat pur și simplul testul, iar pentru că Marius își dorea foarte tare un al doilea copil, bucuria a fost copleșitoare.

„Eram în vacanță la munte și, dintr-odată, a început să-mi fie extrem de foame dimineața, lucru destul de ciudat pentru mine, mai ales dimineața, când, de obicei, nu prea mănânc… De atunci am început să simt că se întâmplă ceva. Ne-am întors în Bucureşti, mi-am făcut testul cât timp Marius încă doarmea, iar când s-a trezit, pur și simplu i-am arătat testul. Nu i-am spus că-l voi face, el își dorea foarte tare al doilea copil și m-am gândit să nu-i creez  așteptări.  Dar când i l-am  arătat, a fost  ca în dimineața de Crăciun.”, a spus Flavia Mihașan pentru viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest