Horia Moculescu, victima unei erori medicale! A fost operat de urgență: „A fost un eșec total din cauza unui medic”

 

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, fiica lui Horia Moculescu a vorbit cu lux de amănunte despre starea de sănatate a tatălui său, care a fost victima unei erori medicale!

Fiica lui Horia Moculescu a povestit în cadrul emisiunii de la Antena Stars, cum tatăl ei a fost victima unei erori medicale, eroare care i-a adus foarte mari probleme de sănătate. Celebrul artist a fost operat de urgență, din cauza unei probleme delicate la piciorul stâng.

De aproape 10 ani, Horia Moculescu a indurat o durere acută la laba piciorului stâng, durere pe care a încercat întotdeauna să o mascheze atunci când se afișa în public. Însă problemele și-au spus cuvântul, astfel fiind nevoit să ajungă pe mâna medicilor.

Fiica celebrului compozitor ne-a mărturisit că prima intervenție chirurgicală a fost un fiasco total, din cauza unui medic nepriceput care i-a făcut mai rău acestuia. Ulterior, Horia Moculescu a suferit încă o operație care a fost un real succes, iar acum se simte mult mai bine.

“Tata e bine. S-a operat. Prima operație a fsot un eșec total din cauza unui medic prost, iar acum a fost operat de doi doctori. Arată foarte bine rana, dar nu s-a prins total. Recuperarea e grea pentru ca are 83 de ani.

Între degete, pe nerv iese ceva. Și tata a vrut ca la prima operație să i se scoată nervul, dar primul doctor nu a vrut. Acum este de un milion de ori mai bine. Acum este din ce în ce mai bine.”, ne-a spus fiica lui Horia Moculescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest