Imagini cu ultima apariție televizată a Corneliei Catanga înainte să fie răpusă de COVID-19/ VIDEO

 

Moartea neașteptată a  Corneliei Catanga a provocat multă durere atât în rândul familiei sale, cât și sufletele celor care o apreciau pentru talentul artistic cu care i-a încântat decenii întregi. Marea artistă a fost răpusă de complicațiile cauzate de infectarea cu noul coronavirus care au dus la două stopuri cardio-respiratorii în fața cărora medicii nu au mai putut face nimic. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, Cornelia Catanga a fost invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, unde a vorbit despre drama vieții sale.

Cornelia Catanga a fost și va rămâne o emblemă a muzicii lăutărești! Și în ciuda carierei fulminante, artista nu o ducea deloc bine cu banii, iar odată cu anularea evenimentelor ca măsură de siguranță luată în contextul pandemiei de coronavirus a adus-o la sapă de lemn.

La scurt timp după moartea partenerei de viață, Aurel Pădureanu a sunat-o pe Mara Bănică și i-a mărturisit că nu are niciun ban pentru a o putea înmormânta pe marea artistă.

''Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute'', a spus Mara Bănică la Star Matinal.

Ultima apariție televizată a Corneliei Catanga înainte să moară

Ultima apariție televizată a Corneliei Catanga a avut loc cu doar câteva zile înainte să treacă în neființă. Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, marea artistă a muzicii lăutărești a povestit cum a fost aruncată la naștere de mătușă și de bunică, fiind ferm convinse că este moartă.

”Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus <<aoleu, pentru neagra asta să se nenorocească sora mea>> Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea. Bunica mea mi-a spus că în momentul în care m-au luat într-o cârpă m-au aruncat sub pat pentru că eram neagră vânătă toată și nu respiram. Și au zis pe cine să salveze, pe maică-mea sau copilul. Sora mamei mele a zis că ia să vedem ce e cu fata și atunci am început să țip”, spunea Cornelia Catanga la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest