Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie! Cum a reacționat fiica actriței: „Trecem peste!”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Soarele a răsărit pe strada Ioanei Ginghină! Deși a trecut printr-o decepție amoroasă, după divorțul de tatăl fiicei sale, iată că actrița este la un pas să își întemeieze, din nou, o familie! Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, vedeta a vorbit despre cererea în căsătorie și despre cum a reacționat fiica ei la auzirea veștii.

Ioana Ginghină este mai fericită ca niciodată! Actrița este îndrăgostită până peste cap de noul partener de viață alături de care și-a găsit liniștea, după divorțul controversat prin care a trecut.

În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Ioana Ginghină a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie și este pregătită pentru tot ce i-a rezervat viața. Actrița a mărturisit că nu mai există sentimente de teamă în ceea ce privește o posibilă decepție pe plan amoros.

„Nu mă tem pentru ceea ce urmează deloc. Pot să spun că acum am experiență. Acum sunt mult mai pregătită pentru orice surpriză. Am văzut că nu doare, am văzut că trecem peste. Am și o vârstă și nu mai sunt așteptările de la 20 de ani. Acum sunt relaxată, le am pe toate”, a mărturisit Ioana Gighină la Antena Stars.

Cât despre cum a reacționat fiica ei în momentul în care a aflat că se va recăsători, Ioana Ginghină a dezvăluit că micuța ei este tare atașată de cel care îi va deveni tată vitreg, astfel că vestea nu a putut decât să o bucure.

„Ruxandra locuiește cu noi și ne vede tot timpul. Nu stăm să ne ascundem. Deja locuim împreună de un an de zile. (...) Eu nu îi ascund nimic. Cred că ar avea o problemă dacă m-aș despărți”, a spus actrița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest