Ioana Simion, agresată de Ilie Năstase, din cauza lui Nick Rădoi? Detalii bombă: „Are o problemă cu trecutul”/ VIDEO

 

Faptul că Ioana Simion a fost agresată de Ilie Năstase a pus pe pauză toată lumea mondenă! Deși căsnicia lor a fost problematică încă de la început, cei doi au sperat că vor putea trece peste animozități și vor forma cuplul ideal la care visau. Însă, se pare că lucrurile nu au stat deloc așa.

Mai mult decât atât, fostul iubit al brunetei, Nick Rădoi a oferit detalii bombă despre scandalul de proporții în care este implicată Ioana Simion!

Prin intermediul unei conferințe prin Skype pentru „Showbiz Report”, de la Antena Stars, Nick Rădoi a aruncat bomba și a dezvăluit că scandalul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase ar fi fost declanșat chiar de el. Afaceristul sustine că fostul tenismen ar fi fost gelos pe relația deschisă pe care Ioana Simion ar avea-o cu el, în ciuda faptului că povestea lor de dragoste a apus de mult.

”Prezentul între mine și Ioana este doar salutări, cum a fost acum ziua mea și a fost și ziua ei în aceeași zi cu a mea. Ne-am urat amândoi sănătate și fericire. A fost doar atât. Acest om chiar face niște greșeli mari și știe bine cu cine s-a căsătorit. (...)

Amândoi ne-am contactat. De când ne-am despărțit, între mine și Ioana nu au existat decât salutări. Părerea mea este că, poate din nou, a făcut același lucru pe care l-a mai făcut când mă înjura și mă înjură frecvent prin restaurante și prin locuri, dar el trebuie să înțeleagă că lucrurile astea nu sunt bune. Da! Cred că violența de aseară a fost din cauza mea”a mai spus afaceristul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest