Ilie Năstase și Nick Rădoi, la cuțite din cauza Ioanei Simion! Replica afaceristului: „Continuă să mă jignească. Are o problemă”

 

Ilie Năstase și Nick Rădoi sunt la cuțite din cauza Ioanei Simion! Fostul mare tenismen a făcut o criză de gelozie pe internet, după ce fostul partener al brunetei i-a făcut complimente acesteia! Cum a răspuns Nick Rădoi jignirilor?

Ilie Năstase a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a făcut o criză de gelozie pe rețelele de socializare. Reacția a venit din cauza unor complimente pe care care Nick Rădoi i le-a făcut Ioanei Simion, prin intermediul unor comentarii pe internet.

La una dintre imaginii, Nick Rădoi i-a scris Ioanei Simion „Nr.1”, acesta motivând a fost un comentariu dedicat mașinii în fața căreia se afla fosta parteneră de viață. Iar cel de-al doilea comentariu a fost „Nice” l-a lăsat la o imagine tip selfie cu Ioana Simion.

Gesturile l-au evervat la culme pe Ilie Năstase care i-a răspuns lui Nick Rădoi cu o înjurătură în engleză: „F**k Y*u”.

„Când am văzut că Ioana și-a luat mașina și am pus n2.1 nu văd de ce Ilie ar vrea să mă înjure. Sau la altă poză, i-am scis “nice” și din jou jigniri. Nu înțeleg motivul lui, de ce face așa ceva. Părerea mea este că nu are rost să se îngrijoreze vreodată, el ar trebui să știe locul lui în inima Ioanei.

Mă gândesc că Ilie are o problemă. El fiind tot timpul pe locul 1 în viața lui, cred ca de data asta se simte pe locul 2. Cred că asta este problema lui, dar ar trebui să accepte asta, că nu are ce face și nici cum să schimbe.”, a spus Nick Rădoi pentru Antena Stars.

În continuare pentru Antena Stars, Nick Rădoi a mărturisit că i s-a părut deplasată reactia lui Ilie Năstase, mai ales că el și Ioana Simion au rămas în relații foarte bună, după ce s-au despărțit.

„Este foarte adevărat că trebuie să îi las un mesaj lui Ilie Năstase pentru că continuă să mă jignească și eu nu văd de ce ar avea un motiv că trebuie să acționeze așa. El știe că între mine și Ioana a rămas o prietenie și un respect.

Eu m-am bucurat când am aflat că Ioana a făcut un legământ cu Ilie și s-a măritat. Este adevărat că am avut o relație serioasă. Dar am reușit să realizăm că nu este un viitor între noi. Și ăsta este motivul pentru care ne-am despărțit frumos. Din cauza că este acest respect ne transmiteam de sărbători salutări și sănătate. În afara de asta, niciodată nu a fost nimic ieșit din comun. Nu am fost o persoană care să se dea la o femeie căsătorită. Sunt convins că și Ioana poate confirma asta.

Eu le doresc o casă de piatră, fericire și numai bine. Sunt convins că Ioana va fi o nevastă devodată și sinceră lui Ioana, așa ca Ilie nu trebuie să fie gelos. Dacă Ioana consideră că este bine să nu mai comunicăm, atunci e ok. Pentru că eu chiar le doresc o fericire și o casă de piatră. Ioana dacă îmi confirmă asta, eu nu am nicio problemă”, ne-a mai spus Nick Rădoi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest