Maria Constantin, despre gândurile de suicid, din cauza căsniciei toxice cu Marcel Toader: „Am apelat la oameni de specialitate”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Maria Constantin a luat prin surprindere pe toată lumea prin dezvăluirile pe care le-a făcut din interiorul mariajului pe care l-a avut cu Marcel Toader. Interpreta de muzică populară a mărturisit că a fost bătută și înșelată de regretatul afacerist, moment în care a decis să divorțeze de acesta, însă scandalul în care a fost implicată după, a făcut-o să aibă gânduri de suicid.

Maria Constantin și Marcel Toader au fost protagoniștii unui scandal de proporții după ce au decis să divorțeze! În timp ce afaceristul arunca cu toate săgețile pe care le avea în fosta soție, interpreta de muzică populară păstra tăcerea, fără să contraatace în niciun fel declarațiile fostului partener.

Maria Constantin a dezvăluit că a trecut prin momente cumplite, din cauza acuzațiilor pe care Marcel Toader i le aducea, astfel că s-a trezit în mijlocul unui val de ură din partea foarte multor persoane care nu o cunoșteau.

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a mărturisit că în momentul în care a început să se arunce cu pietre și în familia ei, atunci a clacat și gândurile de suicid s-au înrădăcinat în mintea ei.

Pentru că și-a dat seama că are o problemă, Maria Constantin a apelat la ajutorul unor specialiști pentru a putea trece peste valul de presiune la care a fost supusă.

”În momentele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta, toată lumea mă suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur că s-a lovit în familia mea, în copilul meu și s-a degradat foarte mult. Într-o noapte mama m-a sunat și plângea, eu încercam să fiu tare și îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc și am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate.”, a spus Maria Constantin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest