Motivul halucinant din cauza căruia fosta soție a lui Mihai Albu nu îi permite să își vadă fetița: „Dacă aveam un pistol...”/ VIDEO

 

Mihai Albu a ajuns la limita disperării, din cauza fostei sale soții, care nu îi permite să își vadă fetița, conform programului de vizite stabilit după divorț! Invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report”, celebrul creator de pantofi a dezvăluit care este, de fapt, adevăratul motiv din cauza căruia Iulia Albu se opune radical întâlnirilor dintre el și fiica sa!

Conflictul care a luat naștere între Mihai Albu și fosta sa soție este de neoprit! După ce Iulia Albu l-a acuzat pe creatorul de pantofi că nu își dorește să își vadă fiica, designer-ul a dezvăluit ce anume stă la baza acuzațiilor făcute de fosta parteneră!

Motivul halucinant pentru care Iulia Albu nu-l lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica

Mihai Albu a făcut o serie de dezvăluiri șocante! Designer-ul a mărturisit că planul fostei sale soții este să îl “infiltreze” pe actualul partener în familia sa, ca acesta să îi ia locul ulterior și din viața fiicei sale.

Mai mult de atât, Mihai Albu a vorbit și despre o discuție aprinsă pe care a purtat-o cu bărbatul din viața stilistei, în care acesta i-ar fi spus că el este, de fapt, tatăl legal al fetiței.

”Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol... Este foarte greu să răspunzi la așa ceva. Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”, a spus Mihai Albu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest