Nicolae Guță, atacat dur de Narcisa, după ce i-ar fi spus fiului lor să se lase de muzică: „Nu își ajută copilul în multe!”/ VIDEO

 

Nicolae Guță a fost atacat dur de Narcisa, după ce i-ar fi spus fiului lor să se lase de muzică. Invitați în platoul emisiunii „Showbiz Report”, fosta parteneră a manelistului și Alberto au povestit cu lux de amănunte momentele dureroase la care i-a supus artistul pe amândoi.

Fiul lui Nicolae Guță își dorește să calce pe urmele tatălui său și să se lanseze în muzică, însă manelistul nu i-a dat nicio șansă de la bun început, potrivit spuselor Narcisei. Fosta parteneră a artistului a dezvăluit că acesta nu doar că nu s-a implicat nici măcar o clipă în educația fiului lor, dar i-a și atacat visul de a deveni cântăreț, spunându-i că nu este talentat.

Nu l-a ajutat sub nicio formă. În muzica lui Alberto, Guță nu s-a implicat, decât eu. Eu singură m-am implicat. El nu-și ajută copilul în multe. De când este acest copil, întotdeauna i-a spus ”nu cânți bine”. Băiatul meu a fost pe primul loc în Lipati, la clasa lui. (...)Să știți dragilor că Alberto chiar e notist. Deci cunoaște toate notele și face pian de la 5 ani jumătate”, a mărturisit Narcisa Guță.

Nicolae Guță a intentat un proces împotriva Narcisei!

În urmă cu puțin timp, Nicolae Guță a dat startul unui nou scandal împotriva Narcisei! Manelistul a intentat un proces contra fostei partenere de viață pe motiv că nu l-a educat pe fiul lor așa cum ar fi trebuit.

”Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasabil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a declarat, extrem de nervos, Nicolae Guță la ”Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest