Nicolae Guță o dă în judecată pe Narcisa, din cauza educației defectuoase pe care i-a oferit-o fiului lor: „Este un copil rău”/ VIDEO

 

Nicolae Guță a intentat proces împotriva Narcisei, fiind de părere că fosta parteneră de viață i-a oferit o educație defectuoasă copilului pe care îl au împreună. Prin intermediul unei conferințe video, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, manelistul a vorbit cu lux de amănunte despre situația controversată dintre el și mama fiului său.

Nicolae Guță are 11 copii din șase relații diferite, despre care este foarte mândru și pe care susține că îi iubește în mod egal. Astfel că în momentul în care a aflat că fiul pe care îl are cu Narcisa face parte din anturaje dubioase, care nu i-au adus niciun bine în viață, manelistul a decis să intervină în creșterea lui, dar nu înainte să o pună la zid pe cea care s-a ocupat de educația lui până în prezent.

Nicolae Guță o dă în judecată pe Narcisa

Furios din cale-afară de faptul că fiul lui riscă să își piardă libertatea din cauza infracțiunilor comise, Nicolae Guță a mărturisit că a intentat un proces pe numele Narcisei, din cauza neglijenței de care a dat dovadă în ceea ce privește creșterea fiului său.

Manelistul susține că principala vinovată pentru comportamentul agresiv și infracțional al fiului lor este chiar femeia care l-a crescut: ”Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasabil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a declarat, extrem de nervos, Nicolae Guță la ”Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest