Nicoleta Voicu, primită din nou în sânul familiei, după ce a fost renegată de părinți: „N-am mai vorbit din ianuarie! Eram nefericită”/ VIDEO

 

Nicoleta Voicu și părinții săi au ajuns la sentimente mai bune, după ce relația lor a fost degradată de scandalul care a existat între artistă și Gheorghe Turda. Invitata în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, interpreta de muzică populară a mărturisit cum s-a produs „minunea”.

Nicoleta Voicu nu a trecut deloc prin cea mai roz perioadă a vieții sale! Pe lângă conflictul de proporții care a existat între ea și fostul partener, Gheorghe Turda, interpreta de muzică populară a fost părăsită de toate persoanele dragi ei, printre ele numărându-se atât fiul ei, cât și părinții săi.

Atunci când nu credea că mai există cale de împăcare între ea și părinți, iată că „minunea” s-a produs chiar înainte de ziua de Paște. Potrivit spuselor sale, cel care a făcut primul pas spre reconciliere a fost chiar tatăl ei care a sunat-o emoționat pentru a o întreba ce face.

Nicoleta Voicu este de părere că gestul bărbatului a fost făcut după ce acesta a conștientizat că Gheorghe Turda, cel care a băgat vrajbă în familia ei, și-a văzut de viață și de familie, în timp ce ei au stat separați.

„A fost în Joia Mare. Nu am crezut, sincer, erau lucrurile prea tensionate. Eram singură, nefericită. În ziua de Paște am primit un telefon de la tatăl meu, am crezut că s-a întâmplat ceva. A fost emoționant. A fost un cumul de sentimente. Nu mai vorbisem cu ei din ianuarie. Nu se poate descrie în cuvinte ce am simți când mi-am auzit din nou părinții. Și acum sunt ușor rezervată. Orice vindecare vine în timp. Cred că au văzut și ei că toți cei care ne-au învrăjbit sunt împreună cu familiile lor, și noi suntem separați”, a povestit Nicoleta Voicu la Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest