Incredibil, dar adevărat! Fiul Nicoletei Voicu refuză să mai vorbească cu mama lui, din cauza unui tort!

 

Cu doar câteva înainte de Paște, Nicoleta Voicu a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare în ceea ce privește relația defectuoasă pe care o are atât cu fiul ei, cât și cu părinții săi care au avut grijă de ea ani la rândul. Interpreta de muzică populară a vorbit și despre motivul aberant din cauza căruia propriul copil refuză să îi mai vorbească.

Nicoleta Voicu nu trece deloc prin cea mai roz perioadă a vieții sale. Persecutată constant de telefoanele pe care le primește la miezul nopții, în spatele cărora încă nu a aflat cine este, în plin scandal cu Gheorghe Turda, căruia i-a adus acuzații dure de când s-au despărțit, iar acum devastată de durere din cauza fiului ei care nu mai vrea să vorbească cu ea.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Nicoleta Voicu a mărturisit că fiul ei a încetat să îi mai vorbească, după ce i-a cerut acestuia să îi cumpere un tort cu ocazia zilei ei de naștere. După ce a încercat tot ce se putea ca propriul copil să reia legătura cu ea, interpreta de muzică populară a spus că a renunțat deja la gândul că va exista prea curând o punte de comunicare între ea și cel căruia i-a dat viață.

”Am făcut tot ce am putut să fac, nu știu ce aș mai putea face. Dacă Dumnezeu în clipa asta m-ar întreba ce crezi tu că n-ai făcut pentru copilul tău, n-aș ști ce să răspund. Au mai fost așa discuții, ca între tineri, eu sunt un om foarte disciplinat, iar el încă nu s-a format așa”, a povestit Nicoleta Voicu la Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest