Noi detalii despre starea de sănătate a mamei lui Mihai Mitoşeru, după ce operaţia i-a fost anulată din cauza lipsei de sânge! VIDEO

 

Operația de urgență a Cameliei Mitoșeru a fost amânată din cauza lipsei de sânge. În direct, la „Showbiz Report”, Oana Roman a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă mama lui Mihai Mitoșeru, dar și cum se simte în aceste momente marea actriță.

Mihai Mitoșeru și-a contactat toți prietenii din showbiz-ul autohton și le-a cerut să îi roage pe toți care îi urmăresc să doneze sânge pentru Camelia Mitoșeru, care se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Din cauza lipsei de sânge, operația pe care trebuia să o sufere marea actriță a fost amânată, însă datele problemei s-au schimbat, în prezent, potrivit spuselor Oanei Roman. Se pare că apelul vedetelor a dat rezultate, iar cantitatea de sânge dorită pentru intervenția chirurgicală s-a strâns în timp record.

”În primul rând, astăzi s-a întâmplat o mobilizare extraordinară, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au răspuns imediat. În câteva ore foarte mulți oameni au donat și ne-au ajutat să strângem sângele de care aveam nevoie. Dânsa are o grupă de sânge mai rară, are A2 și RH pozitiv, și nu s-a găsit sânge, pentru că deja se știe că în România este lipsă de sânge. Nu știu foarte multe detalii, dar știu că va fi operată de un mare neurolog, este pe mâini extraordinare de bune. Din păcate, nu s-a putut astăzi, dar va fi operată miercuri, ceea ce este o veste bună. Este o operație care va dura destul de mult, dar nu cred că vor fi probleme. Evident că o anestezie generală și o operație la cap sunt cum sunt, dar eu cred că trebuie să ne gândim la partea bună a lucrurilor și să ne rugăm pentru ea”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Cât despre cum se simte Camelia Mitoșeru în aceste momente, Oana Roman a mărturisit că este liniștită și sigură că totul va decurge perfect.

”Ea a fost foarte liniștită de când a aflat cineva o va opera, doar că astăzi a fost un moment de tensiune, nu a fost vina nimănui”, a subliniat fosta lui Marius Elisei la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest