Mama lui Mihai Mitoșeru trebuie operată de urgență! Afecțiunea de care suferă marea actriță: „Avem nevoie de ajutor!”

 

Apel disperat pentru Camelia Mitoșeru! Mama lui Mihai Mitoșeru trebuie operată de urgență, dar din cauza lipsei acute de sânge din România, intervenția la care ar fi trebuit să fie supusă marea actriță a fost sistată. În exclusivitate pentru Antena Stars, Oana Roman a oferit detalii despre episodul dur prin care trece Camelia Mitoșeru.

Mama lui Mihai Mitoșeru trece prin momente grele, după ce a ajuns de urgență la spital. Marea actriță va trebui să fie supusă unei operații complicate, dar din cauza lipsei de sânge, intervenția nu va putea fi făcută.

Astfel că atât Oana Roman, cât și alte vedete din showbiz-ul autohton le-au cerut ajutorul celor care îi urmăresc în social media, pentru a da o mână de ajutor.  

„Este o lipsă acută de sânge in România. Are o grupă specială de sânge A2. Operatia a fost amânată până se va găsi sânge. Fac un apel pe calea asta, să se ducă să doneze sânge pentru Camelia Mitoșeru.”, a spus Oana Roman.

Mai mult de atât, vedeta a dezvăluit că planurile celor de la unitatea medicală în care este internată Camelia Mitoșeru au fost date peste cap din cauza lipsei de sânge. Totodată, Oana Roman a precizat că nu există sentimente de teamă în ceea ce privește modul în care se va desfășura operația, dar din cauza amânării, atât ea, cât și Mihai sunt neliniștiți.

„Trebuia să vină sângele astăzi. Dar cei de la Institut nu au avut ce le-a trebuit. Ea va fi operată de cel mai mare neurolog din România, doar că operația e complicată și nu poate fi făcută fără acest sânge.

Este o operație complicată, dar de care are grijă un mare profesor. Nu ne facem griji. Am vorbit cu Mihai la telefon. El ne-a sunat ca să ne mobilizăm, să facem rost de sânge pentru ea. Este îngrijorat, doar că situația este cum este. Trebuie să facem apel la public.”, a mai spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest