Noi informații despre războiul dintre Călin și Petre Geambașu: “Omul acuză și fuge. Își demontează singur acuzațiile”/ VIDEO

 

Călin Geambașu a scos la iveală noi informații despre războiul de proporții pe care îl duce cu propriul tată, după ce Petre Geambașu l-a acuzat că ar fi încercat să își încendieze mama. Artistul a oferit detalii despre motivul care a dus la scandalul dintre ei, dar și despre cum a fost refuzat de fiecare dată când a incercat să se impace cun acesta.

Scandalul dintre Călin și Petre Geambașu capătă proporții draconice! Deși preț de o perioadă lungă, cei doi păreau că ar fi îngropat securea războiului, ultimele declarații făcute de Petre Geambașu au stârnit un nou conflict cu fiul său.

Artistul l-a acuzat pe Călin că ar fi încercat să își incendieze mama în cadrul unui eveniment religios, când era copil. Sătul de acuzațiile nefondate pe care propriul tată i le-a tot adus în ultimii ani, Călin a spus că tatăl său întotdeauna a lansat lucruri grave despre el, insă niciodată nu și-a putut susține vorbele.

„Am mai vorbit și la Dan Capatos tot pe acest subiect. Omul acuză, fuge, iar când e vorba să lămurim, fiindcă avem o discuție pe Youtube, pentru că oricine poate să intre și să caute după cuvintele ”nero lumânare” și va vedea o discuție între mine și tatăl meu în care chiar el își demontează singur aceste acuzații, halucinant.”, a explicat Călin Geambașu la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Călin Geambașu l-a caracterizat pe tatăl său drept o persoană nerecunosctătore, explicând că acesta face parte din categoria persoanelor care niciodată nu își vor arăta recunoștința față de persoanele care i-au fost alături de-a lungul timpului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest