Oana Roman a slăbit cu adevărat sau doar își editează pozele? A făcut proba centimetrului, în direct! VIDEO

 

Pentru că s-a săturat să fie pusă la zid și acuzată că minte în ceea ce privește forma ei fizică, Oana Roman a făcut proba centimetrului, în direct, la „Showbiz Report”, pentru a le demonstra tuturor că nu își editează pozele, ci că a slăbit cu adevărat.

Oana Roman s-a transformat incredibil, de când a scăpat de un număr considerabil de kilograme. Pentru că și-a dorit să ajungă în cea mai bună formă, vedeta a devenit adepta unui stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație corectă și pe mișcare fizică.

Chiar și așa, mulți au fost cei care au spus că schimbarea este prezentă doar în fotografiile pe care le postează pe conturile de socializare, iar atunci când are parte de apariții TV, transformarea fizică este insesizabilă.

Hotărâtă să le închidă gurile răutăcioșilor, Oana Roman a acceptat să facă proba centimetrului în direct la „Showbiz Report”, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul incredibil. Vedeta a ajuns de la mărimea 50 la 42, iar drept dovadă stă clipul de mai jos.

Cât despre modul în care gestionează comentariile negative pe care le primește, Oana Roman a mărturisit că îi compătimește pe cei care aruncă cu răutăți în ea și deja a devenit imună la ele.

”Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lume știe unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții, manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interese”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest