Reacția Oanei Roman dacă Marius Elisei ar deveni tată pentru a doua oară cu o altă femeie: „Nu mai poate”/ VIDEO

 

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Deși mulți au crezut că cei doi se vor împăca și vor trece peste neînțelegerile care au apărut în cuplu, lucrurile nu au stat deloc așa, iar foștii soți au divorțat la notar pe cale amiabilă. Astfel că atât Oana, cât și Marius, sunt liberi să își refacă viețile amoroase. Vedeta a dezvăluit cum ar reacționa dacă fostul partener de viață ar deveni tată pentru a doua oară cu o altă femeie.

În cadrul reality-show-ului “Mămici de Pitici cu Lipici”, Oana Roman a vorbit deschis despre cum ar reacționa dacă Marius Elisei și-ar reface viața alături de o altă femeie. Discuția a pornit de la împărtășirea ideii cu celelalte mămici, că fiica sa, Iza, și-ar dori un frățior sau o surioară, lucru pe care vedeta nu i-l poate oferi.

„Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii.”, a spus Oana Roman.

În continuare, Oana Roman a mărturisit că îi explică fiicei sale constant faptul că acum dacă nu mai este împreună cu Marius Elisei, acesta poate deveni tată pentru a doua oară cu o altă femeie, iar dorința îi poate fi îndeplinită de el.

Acum trebuie să o fac să înțeleagă că dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu mai poate”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Cât despre cum percepe Iza despărțirea ei de Marius Elisei, Oana Roman a mărturisit că deocamdată lucrurile sunt normale și fiica sa nu resimte separarea de tatăl său.

„Nu era tristă la ziua ei, era fericită că a fost și tatăl lui acolo. Îți dai seama că resimte situația, dar noi tocmai de asta suntem în relații bune, ca să nu resimtă situația chiar atât de acut. Nu știu cât o să dureze, dar deocamdată... Isa e foarte legată de el, pentru că Marius s-a implicat foarte mult în creșterea ei. A schimbat-o, i-a dat să mănânce, a legănat-o, a fost tată nu normă întreagă. La început am fost foarte bolnavă și eu nu puteam să o car în brațe, iar el a făcut niște lucruri pe care eu nu le puteam face”, a continuat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest