Oana Roman, totul despre accidentul din vacanța din Egipt: „A trebuit să îmi facă anestezie totală”/ VIDEO

 

Ce trebuia să fie o vacanță relaxantă s-a transformat rapid într-un coșmar pentru Oana Roman, din cauza unui accident neprevăzut în sejurul din Egipt alături de fiica ei. Vedeta a fost operată de urgență, iar odată întoarsă în țară a venit în platoul emisiunii „Showbiz Report” unde a povestit cu lux de amănunte ce i s-a întâmplat.

Oana Roman a trecut prin momente cumplite în ultima zi de vacanță în Egipt, după ce a călcat pe ceva ascuțit în apă. Vedeta a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce un obiect i-a intrat în călcâi provocându-i o rană adâncă. Potrivit spuselor ei a fost nevoie de anestezie totală și de cinci copci pentru ca rana să îi fie închisă.

Dar pentru că este o femeie care privește întotdeauna partea plină a paharului, Oana Roman a mărturisit că se bucură totuși că a avut parte de incident în ultima zi a vacanței, restul zileleor în care a stat în Egipt fiind încadrate la amintiri frumoase alături de fiica ei, Iza.

„Norocul meu e că s-a întâmplat fix în ultima zi. Am intrat eu în mare și am călcat aiurea în ceva, nu știu. Că era o algă întărită, un arici de mare, un coral, nu știu. Am călcat fix cu călcâiul și mi-am făcut mare gaură în el. A început să sângereze abundent, s-a dat carnea la o parte, era nasol rău. Au venit cei de la plajă, mi-au pus apă și am spus că totuși vreau să merg să mă vadă un medic că era rana adâncă. A trebuit să îmi facă anestezie totală.”, a spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest