Prima reacție a lui Alex Velea, după ce Randi a criticat trapanelele: „Mini jigniri. Că nu-i place stilul. Că i se pare ceva pandemic”

 

După ce Randi a criticat trapanelele, afirmând că noul gen muzical de pe piață este asemenea unei pandemi, Alex Velea a reacționat, dat fiind că el este cel care a inventat noul stil! Invitat în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, partenerul de viață al Antoniei a avut o primă reacție vizavi de spusele colegului său de breaslă.

Alex Velea a dat lovitura prin crearea unui stil muzical nou, prin îmbinarea a două genuri muzicale total diferite: trap și manele. Astfel că succesul artistului a atras de la sine multe critici din partea oamenilor, dar și a colegilor de breaslă, printre ei numărându-se și Connect-R și Randi.

În urmă cu puțin timp, Randi a comparat trapanelele cu o nouă pandemie, prin intermediul unui clip publicat pe contul lui de socializare: ”Băi, băi copii bă, se mai anunță o pandemie. Se numește trapa..nele, cică”, a spus Randi.

Prima reacție a lui Alex Velea, după ce Randi a criticat trapanelele

Alex Velea a dezvăluit că a fost contactat de Randi care și-a cerut scuze printr-un mesaj text, susținând că nu a știut că el a fost cel care a inventat trapanelele. Mai mult decât atât, artistul a ținut să precizeze îi poartă un mare respect colegului său de breaslă, mai ales că au un trecut frumos împreună, în ceea ce privește cariera, dar chiar și așa, nu a înțeles de ce a simțit nevoia să critice trapanelele.

”Mi-a dat ieri mesaj, dimineață. Eu sunt prieten cu el de o viață, ne știm din 2004. Primele voci le-am tras cu Randi, cu Andrei Ropcea. Îl respect și îl apreciez ca artist. Nu am înțeles exact către cine bat acele mini jigniri, că nu-i place stilul, că i se pare ceva pandemic. Mi-a scris că nu a știut că eu am inventat stilul ăsta și că nu a vrut să jignească. A fost un fel de scuză împachetată frumos. Nici nu aveam de scuze. E prietenul meu”, a declarat Alex Velea la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest