Replica ironică a lui Romeo Fantastick pentru Ilie Năstase, după ce s-a spus că sportivul ar fi avut peste 2000 de femei!

 

Este cunoscut faptul că Ilie Năstase a fost un adevărat crai, având de-a lungul anilor, foarte multe cuceriri la activ, speculându-se chiar că i-au trecut peste 2.000 de femei prin pat! La auzirea zvonurile despre fostul mare tenismen, Romeo Fantastick a avut o reacție ironică!

Invitat în platoul emisiunii “Showbiz Report”, Romeo Fantastick a apărut pentru prima dată la TV, după 5 ani în care a stat departe de lumina reflectoarelor. Pe lângă detaliile pe care le-a oferit despre ce anume a făcut cât timp a stat departe de ochii lumii, cântărețul a făcut mărturisiri incredibile și despre femeile din viața lui.

Romeo Fantastik susține că nu cunoaște numărul tuturor reprezentantelor sexului frumos cu care a fost împreună și în continuare a ținut să precizeze că nu crede că Ilie Năstase a avut 2.000 de femei așa cum se vehiculeaza.

Domnu' Ilie Năstase vreau să-ți dau un sfat: Lasă-ne cu de-astea, pe bune, fără mișto. Daca-aș știi să vorbesc și eu, domnu' Ilie. Te pup, oricum!”, i-a transmis Romeo Fantastick fostului tenismen.

În continuare, Romeo Fantastick a mărturisit că Ilie Năstase este mic copil pe lângă el, iar el numai în cinci ani de zile a avut 2.000 de femei, considerându-se un bărbat cu adevărat experimentat din punct de vedere sexual.

„La mine 2000 înseamnă nici 5 ani. Păi eu sunt de 20 de ani numai în chestiile astea. (...) Nu mai țin minte câte femei am avut. Au fost multe. 100 are un om normal, nu eu (...) Am avut serate exagerat de nebune, de erotism de n-ați văzut. Nu pot să vă povestesc la ora asta”, a mărturisit manelistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest