Ce se întâmplă, de fapt, între Ilie Năstase și Ioana Simion, după episodul violent: „Nu sunt pregătită pentru asta”/ VIDEO

 

După ce Ilie Năstase a fost violent cu Ioana Simion, bruneta a părăsit căminul conjugal și s-a mutat înapoi în Constanța. Și chiar dacă ulterior au fost surprinși împreună, se pare că lucrurile stau cu totul și cu totul altfel între cei doi, potrivit spuselor soției fostului mare tenismen!

Vestea că Ioana Simion ar fi fost agresată de Ilie Năstase a picat ca o bombă în lumea mondenă românească. Potrivit informațiilor din presă și a declarațiilor fiului brunetei, aceasta ar fi apelat și la ajutorul oamenilor legii din cauza fricii pricinuite de atitudinea violentă pe care care soțul ei a avut-o față de ea.

Din cauza traumei suferite și a dezamăgirii provocate de partenerul său de viață, Ioana Simion și-a făcut bagajele și a părăsit căminul conjugal în care a locuit de când s-a căsătorit cu Ilie Năstase. În încercarea de a îl ierta, fostul mare tenismen i-a lansat numeroase invitații în oraș pentru a discuta despre comportamentul pe care l-a avut. Invitații care au fost aceceptate de brunetă și care au fost surprinse pe camerele de filmat și de paparazzii Spynews.ro.

Și chiar dacă nu de puține ori au fost văzuți împreună după incidentul violent, Ioana Simion a mărturisit că nu are de gând să îl ierte atât de repede de Ilie Năstase.

„Ieșim foarte des. Nu trăim în junglă. e normal să servești masa, e normal să stai de vorbă. Încă nu ne-am împăcat. Eu sunt o femeie mai calculată și nu iau decizii peste noapte”, a declarat Ioana Năstase, la Antena Stars.

Mai mult de atât, bruneta a declarat pentru Antena Stars că mai sunt foarte multe chestiuni de discutat și de pus la punct, iar cât despre împăcare deocamdată nici nu o ia în calcul.

Să stea un pic mai mult de vorbă, să punem la punct niște lucruri. Momentan, nici eu nu sunt pregătită pentru asta, dar ținem legătura, vorbim, ieșim la o cafeluță, servim masa împreună. El mă caută, ce să spun. Este normal. Cred că în orice familie exisă astfel de discuții, de probleme, dar eu trec mai greu peste. Întotdeauna în perioadele dificile din viața mea am căutat să ies, să nu rămân acolo”, a explicat bruneta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest