Imagini bombă cu Ilie Năstase și Ioana Simion, după ce bruneta a fost agresată de fostul mare tenismen! Cum au fost surprinși cei doi/ VIDEO

 
+6 click pentru
galerie

Paparazzii Spynews.ro au obținut imagini bombă cu Ilie Năstase și Ioana Simion, după ce bruneta a fost agresată de fostul mare tenismen! Cum au fost surprinși cei doi, după ce au apărut pe primele pagini ale tuturor tabloidelor din România.

Vestea că Ioana Simion a fost bătută de Ilie Năstase a picat ca o bombă în lumea mondenă românească! Bruneta a dat de înțeles, în cadrul unui interviu, oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, că faptul că soțul ei nu a prezentat un comportament adecvat față de ea va fi penalizat, probabil printr-o despărțire.

„Pe mine tot ce mă interesează este să aibă un comportament adecvat față de mine, să ne respectăm. Ca în orice căsnicie sunt și bune și rele, dar să nu se ajungă prea departe. (...) Nu știu dacă îi voi mai acorda vreo șansă.”, a spus vedeta.

Imagini bombă cu Ilie Năstase și Ioana Simion

La doar câteva zile de la declarațiile pe care Ioana Simion le-a oferit reporterilor Antena Stars, bruneta a fost surprinsă în compania lui Ilie Năstase de paparazzii Spynews.ro. Potrivit publicației menționate anterior, se pare că fostul mare tenismen și-a scos soția la o cafea, cel mai probabil pentru a discuta evenimentele ce au avut loc în viața lor în ultimul timp și pentru a ajunge la un consens în ceaea ce privește mariajul.

Dacă vreți să vedeți cum s-a desfășurat întâlnirea de gradul zero dintre cei doi, intrați în GALERIA FOTO, unde veti putea analiza în detaliu imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest