Fiul Ioanei Simion, dezvăluiri bombă despre scandalul dintre mama sa și Ilie Năstase: „Era supărată și speriată”/ VIDEO

 

Fiul Ioanei Simion a intervenit în scandalul momentului dintre mama sa și Ilie Năstase. În exclusivitate pentru „Xtra Night Show”, tânărul a oferit detalii bombă despre ce s-a întâmplat de fapt între cei doi.

Prin intermediul unei intervenții telefonice pentru „Xtra Night Show”, fiul Ioanei Simion a dezvăluit ce anume s-a întâmplat, de fapt, între mama lui și fostul mare tenismen. Potrivit spuselor sale, a fost sunat de brunetă imediat după ce a fost victima agresiunii domestice.

M-a sunat la câteva minute să-mi spună că s-a întâmplat ceva și că nu știe ce să facă, i-am sus să fie liniștită că, cu siguranță, dacă se liniștește va lua o decizie bună pentru ea. Mama oricum este o luptătoare, e o femeie puternică, știe ce vrea de la viață.”, a spus fiul Ioanei Simion.

Totodată, Theodor a mărturisit că mama lui nu a vrut să îi dezvăluie în totalitate motivul de la care a pornit scandalul, dar cert este că starea de spirit a Ioanei Simion nu era deloc bună, fiind vizibil supărată și speriată de cele întâmplate.

„Motivul nu mi l-a spus în totalitate, ...a omis să spună unele lucruri, mi-a spus destul de vag. Era supărată si puțin speriată, dar încerca să ascundă. Este prima oară când se întâmplă așa ceva, e primul moment care se întâmplă și îl văd, de fapt îl văd la televizor”, a spus Theodor.

Cât despre despărțirea mamei sale de Ilie Năstase, fiul Ioanei Simion a ținut să precizeze că o va susține necondiționat pe femeie care i-a dat viață, în orice decizie pe care va dori să o ia.

„Să fie ea și să ia ce decizie crede că este mai bună pentru ea. Tot timpul asta am sfătuit-o. Eu sunt alături de ea. Am încredere în decizia ei”, i-a transmis acesta mamei lui.

Ce a spus fiul Ioanei Simion de Nick Rădoi

La sfârșitul intervenției telefonice pentru „Xtra Night Show”, fiul Ioanei Simion a mărturisit că nu a auzit niciodată de Nick Rădoi, lucru care dovedește că milionarul nu a fost atât de important în viața brunetei precum a susținut acesta până acum.

„Nu-l cunosc. Mama nu mi-a spus de el nimic, cam atât de important a fost. (Mesajele) nu știu cât de adevărate și relavante sunt la momentul de față”, a spus băiatul despre presupusele mesaje dintre Nick Rădoi și mama lui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest