Amalia Năstase și Nick Rădoi, „merele discordiei” în scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion? „Este trecutul lor”/ VIDEO

 

Vestea că Ioana Simion a fost agresată de Ilie Năstase a picat ca o bombă în lumea mondenă românească, mai ales că cei doi au pășit împreună în fața altarului în urmă cu doar opt luni. În direct pentru Antena Stars, bruneta a oferit detalii despre incidentul halucinant, dar și dacă Amalia Năstase și Nick Rădoi au fost cei de la care a pornit scandalul cu fostul mare tenismen.

Recent, Nick Rădoi a susținut că scenele violente la care a fost supusă Ioana Simion de către Ilie Năstase ar fi fost stârnite de faptul că i-ar fi trimis mesaje cu “La mulți ani!”, brunetei, în noaptea dintre ani.

Ioana Simion a infirmat rapid spusele afaceristului: “Chiar nu am spus un cuvânt urât la adresa lui Nick. De ce să mi se pară deplasat ce mi-a spus? Asta a fost părerea lui Nick, dar adevărul este altul. Nu Nick a fost motivul. Este părerea lui, o respect.”.

Mai mult decât atât, Ioana Simion a ținut să precizeze și faptul că Amalia Năstase nu a avut niciun fel de implicare în scandalul cu Ilie Năstase: „Nu mă interesează acest aspect. Este problema lor, este trecutul lor. Să și-o rezolve. Chiar nu mă interesează. Nu este Amalia un motiv de ceartă”, a mai spus Ioana Simion pentru Antena Stars.

Soția lui Ilie Năstase a mărturisit că nu o deranjează trecutul tumultuos al fostului mare tenismen și că tot ce își dorește de la acesta este să îi arate respectul cuvenit: „Pe mine tot ce mă intereează este să aibă un comportament adecvat față de mine, să ne respectăm. Ca în orice căsnicie sunt și bune și rele, dar să nu se ajungă prea departe.”, a spus Ioana Simion.

Cât despre divorț, bruneta a mărturisit că este mult prea devreme să se pronunțe, însă deocamdată nu este sigura că îi va mai acorda vreo șansă lui Ilie Năstase, după ce a supus-o la tratamentul violent.

„Sunt alături de familie, la Constanța. O să stau câteva zile, pentru că am niște treburi de rezolvat pe aici. Când m-a sunat mi-a spus că ninge foarte tare la București. Nu și-a cerut scuze. Și că este așa cum îmi place mie, că mie îmi place zăpada foarte mult. Nu știu dacă îi voi mai acorda vreo șansă.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest