Adriana Bahmuțeanu l-a făcut praf pe Nick Rădoi, după ce a intervenit în scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion: „Un prădător sexual, un vânător de vedete”

 

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Adriana Bahmuțeanu l-a făcut praf pe Nick Rădoi, după ce afaceristul a susținut că din cauza lui ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion.

Adriana Bahmuțeanu este cunoscută drept una dintre cele mai transparente vedete din showbiz-ul autohton, care întotdeauna spune ce gândește, indiferent de consecințe. Așa s-a întâmplat și de această dată când l-a făcut praf pe Nick Rădoi, după ce acesta s-a autoproclamat „mărul discordiei” în scandalul de proporții dintre Ioana Simion și Ilie Năstase.

Adriana Bahmuțeanu l-a catalogat pe Nick Rădoi drept „un prădător sexual” și „un vânător de vedete” care face tot posibilul să apară în lumina reflectoarelor.  

„Nick Rădoi este un prădător sexual. Un moșneguț, care crede că încă mai este tânăr și că încă are succes la femei. Dar bietele femei pe care el le racolează sunt niște muritoare de foame, se gândesc că dacă ajung în America, gata, a dat norocul peste ele. Dar uite că nu e așa. Este un vânător de vedete.”, a spus Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Mai mult de atât, vedeta a dezvăluit că a fost contactată telefonic de cinci domnișoare din partea lui Nick Rădoi, care i-au adresat niște cuvinte deloc flatante, astfel că Adriana Bahmuțeanu l-a provocat pe afacerist să poarte un dialog pentru a lămuri situația.

„Aș vrea să îl întreb pe domnul Nick Rădoi, care e foarte supărat pe mine, de ce a pus vreo 5-6 domnișoare să mă sune și să mă deranjeze. Dacă are ceva de spus, chiar vreau să intre în dialog cu mine, pentru că vreau să îl întreb dacă știe ce este aia fidelitate. Sau dacă știe ce este aia iubire adevărată și nu doar atracție fizică.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest